توصیه های تغذیه ای روزه داری در ایام نوروز
به گزارش آژیم،وعده سحری چون قرار است نیاز بدن ما به مدت ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند، وعده بسیار مهمی است. افرادی که بدون خوردن سحری روزه میگیرند کار اشتباهی انجام میدهند چون نیاز بدنشان تأمین نمیشود و به بدنشان لطماتی را وارد میکنند.
توصیه می شود که وعده سحری شبیه وعده ناهار باشد یعنی در ایام عادی سال که وعده ناهار را به عنوان یک وعده غذایی کامل میخوریم وعده سحری را هم شبیه به ناهار تهیه و مصرف کنیم.
برخی از افراد مطرح میکنند که ما نمیتوانیم سحری بیدار شویم. امسال بین وعده افطار و سحری فاصله زیادی وجود ندارد و افراد با دید و بازدیدهایی که انجام میدهند احتمالاً تا سحر بیدار میمانند؛ حال اگر میخواهید وعده سحری بیدار هم نشوید، در پایان شب و قبل از خواب وعده سحری را میل کنید و این وعده، وعده غذایی کامل مشتمل بر انواع گروههای غذایی باشد.
البته با توجه به اینکه زمان ما برای دریافت غذا در ایام ماه رمضان محدود است و اغلب میوهها و لبنیات در این میان فراموش میشود و نیاز بدن ما به این مواد غذایی تأمین نمیشود، بعد از خوردن سحری سعی کنید یک عدد میوه را مصرف کنید و گروه سبزیها در کنار وعده افطار و سحری وجود داشته باشد و آب کافی هم میل کنید.
خوردن یک لیوان چای اشکالی ندارد اما مصرف زیاد چای به ویژه در وعده سحری خیلی توصیه نمیشود و برای اینکه جلوی تشنگی در طول روز را بگیریم در وعده سحری سعی کنیم از نمک استفاده نکنیم.
وعده سحری ما مثل وعده ناهار است که برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و موارد پروتئینی دارد و حتماً یک وعده میوه را هم در سحری استفاده کنیم.
دکتر احمد اسمعیل زاده – مدیر دفتر بهبودتغذیه
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0