تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
84 بازدید
کد خبر : 20518

انتشار کتابچه پخت علمی نان

انتشار کتابچه پخت علمی نان
به منظور ارتقا دانش افراد به خصوص افرادی که در حوزه پخت نان فعالیت دارند کتابچه آموزش پخت علمی نان به همت دبیرخانه شورای عالی سلامت تدوین شده است.

به گزارش آژیم، امروزه نان بخش جدایی ناپذیری از رژیم‌های غذایی مختلف در سراسر جهان تبدیل شده است. ارزش غذایی غلات به خصوص نان موضوع کاملا مشخص شده است . بنابراین فرآیند تخمیر و پخت در حفظ ارزش غذایی یا کاهش ارزش غذایی نان تاثیر بسزایی دارد. با توجه به افت کیفیت پخت نانها در کشور کتابچه با عنوان آموزش عملی پخت نان توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ، دبیر خانه های سلامت و امنیت غذایی اصفهان و خراسان رضوی و مرکز سلامت و محیط کار تدوین شده است که فایل آن در قسمت کتابخانه دیجیتال بارگذاری شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سال1402؛ مهار تورم و رشد تولید تیپاکس رشت پیشخوان مطبوعات

وزرشی