تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
62 بازدید
کد خبر : 22111

پیگیری یک گزارش مردمی ؛

آیا زباله های عفونی بیمارستان در ساحل کریم محله دفن می شوند؟

آیا زباله های عفونی بیمارستان در ساحل کریم محله دفن می شوند؟
دکتر شرقی رئیس بیمارستان شهید نورانی تالش در واکنش به این موضوع با بیان اینکه این زباله ها پیش از بارگیری جهت دفن، توسط دستگاه‌های پیشرفته و بصورت علمی بی خطر سازی می شوند

به گزارش آژیم ، از صبح امروز گزارشاتی مبنی بر تخلیه زباله های عفونی بیمارستان شهید نورانی در محل دفن زباله کریم محله به تحریریه آژیم رسیده است.

هر چند بررسی های اولیه و تصاویر ارسالی نشان می‌دهد که این زباله ها ظاهرا عفونی هستند و دفن آنها به این شکل و در این محل ممنوع بوده و می تواند برای سلامت اهالی منطقه خطرناک باشد.

اما دکتر شرقی رئیس بیمارستان شهید نورانی تالش در واکنش به این موضوع با بیان اینکه این زباله ها پیش از بارگیری جهت دفن، توسط دستگاه‌های پیشرفته و بصورت علمی بی خطر سازی می شوند،گفت: پیرو پیگیری های دادستان شهرستان و هماهنگی های انجام شده بزودی از دهیار و شورای روستای کریم محله جهت بازدید از روند بی خطر سازی زباله ها و ارائه توضیحات کارشناسی دعوت خواهد شد تا نگرانی اهالی منطقه نیز رفع شود.

دکتر شرقی با بیان اینکه مطابق ضوابط و روشهای مدیریت پسماندهای عفونی (پزشکی ) کلیه پسماندهای تولید شده در بخشهای مختلف در این بیمارستان در گروههای : پسماند عادی (شبه خانگی ) ، پسماند عفونی وتیز وبرنده ، پسماند شیمیایی دارویی در محل تولید (در بخش ها ) تفکیک وبصورت جداگانه مدیریت می شوند.

پسماندهای عفونی مطابق فصل هشتم و مواد 61 لغایت 69 ضوابط و روشهای مدیریت پسماندهای عفونی ، در این بیمارستان در دستگاه اتوکلاو کلاس B مدل سارای ساخت شرکت صنایع پزشکی آتیه تحت فشار ودردما و بخار مشخص کلیه فرمهای رویشی واسپور میکرو اورگانیسمها از جمله باکتری شاخص پایش عملکرد دستگاه ؛باسیلوس استئا رو ترموفیلوس ( باکتری مقاوم به حرارت ) را از بین می برد

پس از بی خطر سازی کلیه پسماندهای عفونی بی خطر شده در پلاستیک های نسوز به رنگ نارنجی ،تبدیل به پسماندهای عادی وسپس تحویل عوامل اجرایی مدیریت پسماند شهرداری تالش می گردد .

به نظر می ر سد شبه ایجاد شده توسط بیننده بدلیل تشابه رنگ پلاستیک های نسوز به رنگ پلاستیک های عفونی(بی خطر نشده) که به رنگ زرد می باشد است.

شایان ذکر است کنترل عملکرد دستگاه بی خطر ساز نیز مطابق دستورالعمل های موجود در سه سطح و روش بشرح ذیل انجام می گیرد :

-پایش حرارتی بصورت روزانه ودر هر دوره کار دستگاه
– پایش باکتریایی بصورت هفتگی ( کشت میکروبی در انکوباتور56 در جه )
– نمونه برداری وآزمایش ویال میکروبی توسط آزمایشگاه معتمد اداره حفاظت محیط زیست در قالب برنامه خود اظهاری بصورت فصلی
و لازم به توضیح است ؛ نتایج پایش ها ی دستگاه در پنج دوره متوالی نیز مطابق با استاندارد بوده است .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.