در هفته دیابت انجام شد؛
برگزاری سمینار آموزشی تغذیه در مرکز آموزشی درمانی پورسینا
سمینار آموزشی تغذیه، با عنوان "اهمیت نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت" ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار شد.
به گزارش آژیم،دیابت یکی از انواع بیماری های مزمن و مهم غیرواگیر است که کنترل آن به تغییراتی در شیوه ی زندگی فرد بیمار نیاز دارد . درمان بیماری شامل ؛ مراقبت های تغذیه ای و رژیم غذایی مناسب برای کنترل قند خون، دارودرمانی، فعالیت بدنی یا ورزش و پایش گلوکز خون است.
براساس ویژگی های مختلف، علل زمینه ساز و نحوه ی درمان، دیابت بر انواع مختلفی دسته بندی می شود. مهم ترین و شایع ترین انواع دیابت شامل دیابت نوع ۱، دیابت نوع ۲ و دیابت بارداری است.
در این راستا و با توجه به اهمیت آموزش، برای داشتن رژیم غذایی مناسب جهت کنترل دیابت با استفاده از هرم راهنمای غذایی و با تأکید بر تغییر شیوه ی زندگی، سمینار آموزشی تغذیه ویژه کارکنان مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار شد.
طی برگزاری این سمینار لیلا رضایی- کارشناس تغذیه مرکز به ارایه مطالبی با محوریت “نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت” پرداخت و ماریا مقتدر- سوپروایزر آموزشی این مرکز نیز طی سخنرانی اهمیت “ارزیابی اولیه تغذیه” توسط کادر درمان را به شرکت کنندگان سمینار مذکور یادآور شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0