تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
27 بازدید
کد خبر : 20375

نکاتی که درباره زراعت برنج باید بدانیم

نکاتی که درباره زراعت برنج باید بدانیم
آغشته نمودن بذور با محلول حاوی کود بیولوژیک (باکتری هایی مانند ازتوباکتر و آزوسپریلیوم و ...) قبل از انتقال به خزانه توصیه می شود و این باکتری ها به عنوان محرکهای رشد به وسیله مکانیسم های مختلف به طور مستقیم و یا غیر مستقیم رشد گیاهان را افزایش می دهند.

به گزارش آژیم، مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در اطلاعیه ای نسبت به توصیه فنی به شالیکاران استان اقدام کرده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، در متن این توصیه فنی آمده است:

بذر برای جوانه زدن مجموعاً نیاز به ۱۰۰ درجه سانتی­گراد حرارت دارد که باید در مدت زمان ۲ تا ۳ روز دریافت کند، به همین منظور باید روی بذر پوشش مناسب قرار داده یا اینکه در گرمخانه نگهداری تا گرمای مناسب تامین شود. درجه حرارت مناسب برای جوانه زنی ۳۵-۳۰ درجه سانتیگراد بوده و در دمای ۴۱ درجه سانتیگراد عمل جوانه زنی متوقف می شود و برای بهتر جوانه زدن بذر ضرورت دارد که در داخل هر کیسه ۶۰ کیلویی حدود ۳۰-۲۰ کیلوگرم بذر ریخته شده تا جابجایی درون کیسه به راحتی صورت گیرد و روزی دوبار آب ولرم (کمتر از ۳۷ درجه سانتی­گراد) بر روی کیسه ها پاشیده و به آهستگی کیسه ها را حرکت داده تا باعث تامین اکسیژن و تامین گرمای یکنواخت برای بذور شود.

بذرها پس از ۴-۳ روز جوانه دار شده و آماده بذرپاشی می گردند و طول مناسب جوانه های ریشه (ریشه چه) در این هنگام باید حدود ۲-۱ میلیمتر باشند.

آغشته نمودن بذور با محلول حاوی کود بیولوژیک (باکتری هایی مانند ازتوباکتر و آزوسپریلیوم و …) قبل از انتقال به خزانه توصیه می شود و این باکتری ها به عنوان محرکهای رشد به وسیله مکانیسم های مختلف به طور مستقیم و یا غیر مستقیم رشد گیاهان را افزایش می دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.