یادداشت |عسکر جهاندار
تنور داغ کم فروشی نان در تالش
شاید یکی از دلایل اصلی کیفیت نامرغوب نان اعطای امتیاز رانتی نانوایی،خرید و فروش یا #نانوائی_اجاره_ای در سالیان اخیر می باشد!
با توجه به اینکه برای صدور مجوز کسب و کار صنف نانوایی متقاضی ضمن داشتن سلامت ،مهارت کافی و گذراندن دوره های آموزشی باید روال قانونی را نیز طی نماید،اما متاسفانه گاهاً این روند بواسطه #سفارش_های_ناصواب و اعمال نفوذها در پروسه اداری در واگذاری آن تسهیل شده و نتایج منفی آن در کیفیت و کمیت نامرغوب نان مشاهده می گردد که گلایه های همیشگی مردم را در پی دارد!
اعطای مجوز نانوایی به لحاظ حساسیت شغلی به افراد فاقد صلاحیت و اجاره ای برای جامعه #خطرساز بوده و زمینه بروز تخلفات گوناگون از قبیل کوچک شدن نان،گران فروشی و قاچاق آرد(دلیل تفاوت قیمت آرد یارانه و آزاد)را فراهم میکند!
برای پیشگیری از تضییع حقوق مردم توسط نانوایان متخلف، امیدواریم مسؤولان امر با کمک #کارشناسان_خبره و #بازرسان_کاربلد ضمن بررسی و حل مشکلات نانوایان با نظارت مُستمر تدابیر ویژهای برای تشویق نانوایان خوب و تنبیه خاطیان #بدون_تعارف در نظر بگیرند!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0