پیگیری کاهش میزان قند در آبمیوه ها و میلک شیک های صنفی

در جهت سیاست کاهش میزان قند در مواد غذایی در سطح بازار، جلسه ای به درخواست دفتر بهبود تغذیه در مرکز سلامت محیط کار و سلامت با حضور آقای دکتر جندقی و آقای دکتر اسمعیل زاده برگزار شد.
به گزارش آژیم، در جهت سیاست کاهش میزان قند در مواد غذایی در سطح بازار ، جلسه ای به درخواست دفتر بهبود تغذیه در مرکز سلامت محیط کار و سلامت با حضور آقای دکتر جندقی و آقای دکتر اسمعیل زاده برگزار شد.
در این جلسه در خصوص اهمیت کاهش میزان قند در محصولات غذایی صحبت شد و مقرر شد که پایش اولیه از میزان قند در آبمیوه های طبیعی مثل طالبی ، هندوانه و میلک شیک ها مثل شیر موز، شیر توت فرنگی و … انجام شود و بعد از مشخص شدن وضعیت موجود جلسه ای با صنف مربوطه تشکیل شود و آنها نیز برای کاهش میزان قند توجیه شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0