تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
278 بازدید
کد خبر : 16408

پیگیری کاهش میزان قند در آبمیوه ها و میلک شیک های صنفی

پیگیری کاهش میزان قند در آبمیوه ها و میلک شیک های صنفی
در جهت سیاست کاهش میزان قند در مواد غذایی در سطح بازار، جلسه ای به درخواست دفتر بهبود تغذیه در مرکز سلامت محیط کار و سلامت با حضور آقای دکتر جندقی و آقای دکتر اسمعیل زاده برگزار شد.

به گزارش آژیم، در جهت سیاست کاهش میزان قند در مواد غذایی در سطح بازار ، جلسه ای به درخواست دفتر بهبود تغذیه در مرکز سلامت محیط کار و سلامت با حضور آقای دکتر جندقی و آقای دکتر اسمعیل زاده برگزار شد.
در این جلسه در خصوص اهمیت کاهش میزان قند در محصولات غذایی صحبت شد و مقرر شد که پایش اولیه از میزان قند در آبمیوه های طبیعی مثل طالبی ، هندوانه و میلک شیک ها مثل شیر موز، شیر توت فرنگی و … انجام شود و بعد از مشخص شدن وضعیت موجود جلسه ای با صنف مربوطه تشکیل شود و آنها نیز برای کاهش میزان قند توجیه شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.