تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
28 بازدید
کد خبر : 19873

توصیه های فنی زراعت برنج

توصیه های فنی زراعت برنج
گفتنی است عمل خیساندن بذر به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت به صورت اولیه قابل حذف بوده و از ابتدا می توان در همان محلول سمی قرار داد.

به گزارش آژیم ،سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان مدیریت زراعت این سازمان در قالب اطلاعیه ای نکات فنی برای کشت و کار برنج  را به کشاورزان استان گیلان توصیه می کند، در متن این اطلاعیه آمده است:

به منظور پیشگیری و کاهش اثرات بیماری­های قارچی بذرزاد، بذور را با سموم قارچ­کش مجاز ضدعفونی نمایند.

بدین منظور بذور را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت برای جذب آب در آب شیرین خیسانده سپس به مدت ۲۴ ساعت در محلول سم توصیه شده برای ضدعفونی قرار می دهند. چنانچه بذر داخل گونی باشد، در طول ۲۴ ساعت باید ۳ تا ۴ نوبت آنرا از محلول سمی بیرون آورده و به آرامی تکان و سپس در داخل محلول سم قرار داد.

در غیر این صورت باید ۳ تا ۴ نوبت محلول آغشته به سم را که بذر داخل آن قرار دارد با چوب و یا وسیله دیگری هم زده تا اولاً هوای بیشتری به بذر برسد و از طرف دیگر محلول حالت یکنواختی خود را حفظ و سم تاثیر بهتری روی قارچ ها داشته باشد.

گفتنی است عمل خیساندن بذر به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت به صورت اولیه قابل حذف بوده و از ابتدا می توان در همان محلول سمی قرار داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.